Diensten van TopOnline

Online Marketing Diensten

We gaan voor een volledig dienstenpakket vanuit onze organisatie en in samenwerking met andere professionals.

toponline diensten

Webdesign

Mooie websites en webshops op maat gemaakt

Uw online marketing begint bij een goede website. Wij kunnen een website voor u bouwen of over aanpassingen aan uw bestaande website adviseren. Naast het bouwen van websites bieden wij ook content management en een groot aantal andere diensten.

webdesign bg image

webdesign iconBekijk onze portfolio voor mooie voorbeelden van onze websites Bekijk portfolio

SEO, Search engine optimization

Als u een goede en mooie website hebt dan moet deze vervolgens ook worden gevonden. De eerste stap is de website te optimaliseren zodat zoekmachines deze zo goed mogelijk begrijpen. Door de concurentie op het internet kan niemand u een top positie in Google garanderen. SEO is een incrementeel process; we maken uw website voor de zoekmachine zo leesbaar en interessant mogelijk, onderzoeken waarom uw concurrenten mogelijk betere resultaten bereiken en passen uw website daar vervolgens weer op aan.

Hier leest u meer over Search Engine Optimization.

SEA, Search engine advertising

Met search engine advertising kunt u direct een advertentie op de eerste pagina van Google of een andere zoekmachine plaatsen. Het is hierbij belangrijk dat uw advertentie campagne zo wordt ingericht dat u hier een optimale conversie uit haalt. Het gaat er niet om dat er veel bezoekers op uw website komen; het doel is alleen voor de bezoekers die vervolgens ook iets bij u kopen te betalen. Net als bij SEO is het beheer van een SEA campagne een continu en incrementeel process.

Hier leest u meer over Search Engine Advertising.

sea

Google partner badgeTopOnline Nederland is gecertificeerd partner van Google
Onze marketeers volgen regelmatig cursussen bij Google om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

E-Mail marketing

Met e-mail marketting kunt u een zeer hoog rendement behalen. Er zijn echter wel regels, wetgevingen en mensen moeten uw E-Mail campagne natuurlijk niet als spam zien of ervaren. U kunt met e-mail marketting uw eigen klantenbestand op de hoogte houden of andere bedrijven met een interesse in uw product benaderen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen. Wij helpen u bij een selectie van de bedrijven, bouwen een e-mail template en verzenden de mailing voor u. Vervolgens kunt u precies zien wie de e-mail heeft geopend en wie er naar uw website is gegaan.

Hier leest u meer over E-Mail marketing.

Social Media

Social media is interessant als uw product het individu aanspreekt. U begint met een bedrijfspagina. Vervolgens kunt u uw bestaande klantenkring doormiddel van updates op de hoogte houden en aan u binden. Daarnaast kunt u met Social Media Advertising een zeer selectieve doelgroep aanspreken. Zo kan, als voorbeeld, iemand die een nieuw cafe opent alleen bleus liefhebbers binnen een straal van 10km benaderen.

Hier leest u meer over Social media.


Neem contact op

Bel vandaag nog 020-214 88 65 of neem contact op en laat u adviseren door één van onze online marketing experts.